top of page


[ Sponsor worden! ]

Het zal niemand verbazen dat het in stand houden van Muziekvereniging Juliana een mooie maar intensieve hobby is. Om onze muzikale inspanningen en verrichtingen aan het grote publiek te kunnen laten zien en horen is achter de schermen veel voor nodig.
En........................... dat gaat helaas niet voor niets. Vele vrijwilligersuren worden in onze vereniging gestoken maar onze vereniging kost natuurlijk ook het nodige geld.

Om financieel gezond te blijven kunnen we gelukkig rekenen op een grote groep van trouwe sponsoren en donateurs. Daarnaast vinden er elk jaar diverse akties plaats om onze clubkas te spekken (ondermeer de oudijzer actie, de rommelmarkt, de loterij en deelname aan de Rabobank clubsupport actie. Ook kunnen we ook nog altijd dankbaar gebruik maken van de subsidies welke worden verstrekt door de overheid en bijvoorbeeld het Prins Bernard Fonds. 

Echter: Onze verening blijft haar huishoudboekje nauwkeurig in de gaten houden om tot in de lengte der jaren muziek te kunnen blijven maken voor onszelf, maar vooral voor de gemeenschap! Een dorpsgemeenschap als Haps kan natuurlijk niet zonder Muziek! Denk maar eens aan de Sinterklaasintocht, Carnavalsaktiviteiten, Koningsdagaktiviteiten, dorpsfeesten maar ook de Music Night en We Want You.

Als U ook van mening bent dat MV Juliana onmisbaar is voor het welzijn en de leefbaarheid van ons dorp Haps wordt dan donateur of sponsor. 
Informeer alvast naar de mogelijkheden via ons algemene mailadres: info@mvjuliana.nl.

Alvast ontzettend bedankt namens iedereen van MV Juliana 
 

mn 2013.jpeg
mn 2005.jpeg

inhoud

  • Facebook
klankwijzer.png
Image by BRUNO EMMANUELLE
© Copyright
bottom of page