MV Juliana Nieuws!

ELDORADO

Bericht van de Organisatie van Eldorado 2020

Eldorado staat in de startblokken om samen met jullie een prachtige voorstelling te realiseren. Een muziektheaterproductie die we maken met alle muziekverenigingen, vijf gastvrije boerengezinnen op hun Brabantse erven en de betrokken gemeenten. Een feest waarin 1.000 amateur-muzikanten een essentiële rol spelen. Vandaag (conderdag 19 maart 2020) hebben we echter besloten dat we de productie naar volgend jaar moeten verplaatsen.

 

Waarom?

Ons doel is een voorstelling te maken die bruist van energie en positiviteit waar we met zijn allen vol voor kunnen gaan. Op dit moment is het onduidelijk of de hele reeks van 15 voorstellingen gespeeld kan worden. Misschien kan er zelfs geen enkele doorgaan. Voor velen van jullie is het onmogelijk om te repeteren en je goed voor te bereiden. Deze voorbereidingen zijn essentieel voor het welslagen van de voorstelling.

Het is een rare tijd. De ontwikkelingen met betrekking tot het corona virus volgen elkaar razendsnel op, heel veel is onduidelijk. Of we na 6 april onze routine weer kunnen oppakken is maar helemaal de vraag.

Ook kunnen we door de corona-maatregelen niet garanderen dat we iedereen goed kunnen begeleiden en is het onzeker of we überhaupt kunnen starten. Dit zijn te veel onzekere factoren.

Daarom hebben we besloten om Eldorado te verplaatsen naar het voorjaar van 2021.

We hopen dat jullie dit begrijpen. En we hopen ook dat jullie er volgend jaar samen met ons voor willen gaan! Volgende week zullen we iedere vereniging individueel bellen om te bespreken hoe de organisatie van Eldorado er in 2021 uit kan zien.

We vinden het ontzettend jammer. 

 

Maar we denken ook dat het verplaatsen van Eldorado jullie inzet recht doet en dat we op die manier de voorstelling kunnen maken zoals we die bedoelen.

Hartelijke groet,

Wiske, Bart, Roel, Roel en Paulien

CINQUANT HAPS

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram
e boehouden.png
Vragen of opmerkingen over onze website: pr@mvjuliana.nl