Image by BRUNO EMMANUELLE

Let’s play music kids finale

tijdens het tuinfeestconcert op 26 juni!

 

Zondag (26 juni) is het zover! In de afgelopen weken (is er met dank aan de BS De Bongerd en de vrijwilligers van MV Juliana) door de deelnemers van Let’s Play Music Kids 2022 flink geoefend. We zijn dan ook oprecht trots dat op zondagmorgen 26 juni de 46 deelnemers van het LPM Kids 2022 zullen optreden tijdens het Tuinfeest 2022.

 

In de afgelopen weken is door onze deelnemers fanatiek geoefend en we kunnen voorzichtig de conclusie trekken dat er misschien wel weer een nieuwe lichting muzikanten richting onze vereniging komen: Fantastisch!

Het optreden begint om 11.30 uur in de sfeervol ingerichte locatie van “De Zelfkant”: Uiteraard dank aan onze vrienden van de Zelfkant voor het faciliteren van dit optreden!

Iedereen is welkom: de entree is uiteraard gratis!

Maar… uiteraard is dit nog niet alles! Na het LPM Kids optreden staan er nog drie optredens gepland op deze ochtend. Ook onze “grote LPM’ers” ofwel ons 30+ orkest vervolgt daarna het concert, gevolgd door het grote orkest van Muziekvereniging Juliana en onze slagwerkgroep sluit het Tuinfeestconcert 2022 muzikaal af met een ongetwijfeld spetterend optreden.

 

Kortom: een mooie muzikale dag ochtend staat ons te wachten! De Zelfkant zorgt voor een hapje en een drankje, het zal jullie weer aan niets ontbreken!

 

 

ZONDAG 26 JUNI:

HET TUINFEESTCONCERT VAN

MV JULIANA & DE ZELFKANT

kids.jpg

MVJ Haps!

lpm.png
foto 2.jpg
J&O4.jpg
rozenbottels 31 maart 2019.jpg
slagwerkgroep 1.jpg

Rozenbottels:
Website
Facebookpagina

 

slagwerkgroep.jpeg
© Copyright©