top of page
logo 5 ster.png

Welkom bij de Mv Juliana Music Night!

 

De music night 2024: een ongekend muziekfeest!

 

Stiekem wisten we het zelf al: Deze Music Night kon wel eens alles overtreffen: En dat gebeurde!

Wat hebben wij, muziekvereniging Juliana, onze vocalisten, het combo, Popkoor Ameezing Vocals, alle vrijwilligers en alle gasten genoten van de     Music Night 2024!

 

In de afgelopen twee jaar is ontspannen maar geconcentreerd toegewerkt naar de Music Night die in het weekend van 19 en 20 april in een zeer gastvrije Stappert haar absolute climax kende! Het valt niet mee om mensen te gaan bedanken, want dan gaan we iemand vergeten! Daarom: Dank aan iedereen, in welke hoedanigheid dan ook, die de Music Night tot zo’n groot succes wist te maken: Een onovertroffen Muziekfeest was het! Muziek maken voor onze dorpsgemeenschap maken wij al negentig jaar en we zijn blij dat onze dorpsgenoten maar ook héél veel mensen van buiten Haps hebben genoten van de muziek die wij ten gehore brachten: Klasse!!

Op onze facebookpagina zijn veel filmpjes en foto’s te zien en velen blijven kijken en genieten: Hoe mooi is dat! Op onze website www.mvjuliana.nl zijn de foto’s van deze onvergetelijke happening te vinden en momenteel wordt er hard gewerkt aan een mooie film onder de titel: De MV Juliana Music Night 2024. In deze Schakel treffen jullie een mooie fotocollage aan.

 

Natuurlijk gaan door met onze muziek want Muziekvereniging Juliana is 90 jaren jong en heeft nog een mooie toekomst voor haar liggen!

Tenslotte: Een diepe buiging en dank jullie wel voor jullie onovertroffen enthousiasme als publiek: Geweldig!

 

Muziekvereniging Juliana, alle deelnemers en vrijwilligers van de Music Night

 

bottom of page