top of page

 

 [ Rommelmarkt 2024 Muziekvereniging Juliana: donderdag 9 mei: Hemelvaartsdag]

Zaterdag 23 maart:
start Rommelmarktinzameling 2024!

 
De wekelijkse inzameling voor de rommelmarkt van Muziekvereniging Juliana gaat weer van start! Vanaf die zaterdag kun je weer terecht bij Jeroen en Marlou aan de Haringsestraat 2/a. De inzameling start om 09.30 en duurt tot 12.00 uur.
Sinds enkele jaren zamelen we strenger in, dit om kosten te besparen van de inzameling. Daarom nog eventjes voor iedereen een geheugensteuntje!
Wat we niet innemen:

1. grote stoelen (sofa’s, bankstellen, 1-2-3 zits)
2. grote (wand)kasten
3. oude computers (gewicht)
4. oude grote televisies (gewicht)
5. tapijt en vloerkleden
6. verontreinigde spullen
7. kapot glaswerk en kapot aardewerk
De rommelmarkt vindt dit jaar wederom plaats op Hemelvaartsdag (9 mei) . Meer info over onze rommelmarkt volgt uiteraard!
Voor vragen kunnen jullie terecht bij onze rommelmarktcommissie via info@mvjuliana.nl
 


Op donderdag 9 mei is het weer zover: De jaarlijkse Rommelmarkt van Muziekvereniging Juliana. In verband met de werkzaamheden in Haps vindt de rommelmarkt dit jaar plaats op de Loswal aan de Parallelstraat.
Elk jaar weten vele honderden marktliefhebbers de weg naar het Hapse centrum te vinden om vervolgens een bezoek te brengen aan de gezellige markt.
Onze rommelmarkt staat bekend om haar knusse en gezellige sfeer waarin weer 1001 artikelen worden aangeboden tegen scherpe prijzen!
 
Wat is er zoal te koop?
Te veel om op noemen: een uitgebreide boekencollectie, schilderijen, speelgoed, elektrische apparatuur, aardewerk, glaswerk etc., samengevat : bijna alles!
Uiteraard is ook de veilingmeester weer van de partij om vanaf de opbodlocatie de mooiste artikelen weer te verkopen via een inschrijf- en opbodsysteem.
 
Op de markt zelf is het verder gezellig vertoeven: In de consumptietent is er weer diverse horeca aanwezig.
Op de markt zelf worden ook weer loten verkocht waarmee mooie
waardevolle prijzen te winnen zijn. De loten kosten 1 euro per stuk en de prijswinnende lotnummers worden bekend gemaakt aan het einde van de markt.
De markt is geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur, de entree bedraagt 2 euro.

bottom of page