top of page
Image by Amelia Spink

Sponsorkliks!

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Muziekvereniging Juliana, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën  in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com , Expedia etc. etc. bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar MV Juliana. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je onze  vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van MV Juliana. Voor jou een kleine moeite, voor ons als Juliana directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze vereniging een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging of stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt! Onze muziekvereniging Juliana  is nu ook aangesloten bij SponsorKliks.
 
Klik op het logo van Sponsorkliks en je ziet meteen de webshops die aangesloten zijn!
 
Alvast veel "shop" plezier bij MV Juliana

sponsorkliks homepage.png
bottom of page