top of page

 

5 MEI: WE gaan weer dauwtrappen:

de vlag mag uit!

 

Op zondag 5 mei, Bevrijdingsdag, worden de Hapsenaren weer verwend met een muzikaal ontbijt door middel van het Dauwtrappen van Muziekvereniging Juliana! We vertrekken om 07.00 uur vanaf clubhuis de Posthoorn en na een “rondje Haps” zijn we rond 08.00 uur terug voor een lekker ontbijtje. Ook JIJ mag erbij zijn want iedereen is uitgenodigd om dit gezellige ochtendrondje met ons te maken.

 

Het is natuurlijk een bijzondere dag want op deze dag vieren wij de Bevrijding en de dag wordt dus feestelijk ingezet. Extra feestelijk zou het zijn als we tijdens onze muzikale rondwandeling heel veel vlaggen met de Nederlandse driekleur (rood-wit-blauw) zien hangen in onze straten, dat maakt het natuurlijk extra feestelijk in dit negentig jarig bestaansjaar van MV Juliana!

10 jaar Vredeskapelleke met LPM 30+

 

Het mooie Vredeskapelleke aan de Straatkantseweg bestaat alweer 10 jaar en hoort echt bij ons dorp. Op 5 mei wordt hier uitgebreid bij stil gestaan en elders in deze Schakel leest u er alles over.  MVJ 30+ luistert deze mooie dag op die duurt van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Naast muziek van Juliana, Esther Croezen, Patrick Ermers, het saxofoonkwartet en Jan en Pierre Arts op de accordeon, is er van alles te doen in en rond het Kapelleke en in het park.

 

Wij hopen jullie te mogen ontmoeten op het mooie jubileum

Juliana logo 90.jpg
KUPR6720.JPG
bottom of page