top of page
Fluiten

[ Nieuw bij Muziekvereniging Juliana: Blokfluitonderwijs ]

Muziekvereniging Juliana heeft haar muzikale vizier altijd gericht op de toekomst want niet alleen NU maar ook de komende jaren willen wij graag muziek maken zodat ons mooie dorp Haps altijd kan rekenen op Muziekvereniging Juliana en dat is zomaar geen vanzelfsprekendheid!
We zien en horen om ons heen dat muziekverenigingen stoppen omdat er geen nieuw instroom is.
 
Wij zijn in de gelukkige omstandigheid dat dit in Haps niet het geval is maar… daar moeten wel veel voor doen! Naast het LPM Kids project en het LPM 30+ orkest stoppen wij heel veel tijd en energie in de doorontwikkeling van ons grote orkest en de Slagwerkgroep en we zijn best een klein beetje trots op de resultaten die we boeken (uiteraard ook met de hulp en steun van onze gehele dorpsgemeenschap, inclusief sponsoren en ondernemers).
 
Zoals wellicht bekend is Muziekonderwijs Marjo onlangs na vele jaren gestopt. Marjo van der Locht zorgde jarenlang voor instroom binnen onze vereniging en daarvoor heel veel aan Marjo.
Om te blijven werken aan nieuwe instroom start Muziekvereniging Juliana met blokfluitlessen.

Als nieuwe leerling heb je 30 minuten les per week. Deze les wordt gegeven op basisschool de Bongerd. Er vinden ook groepslessen plaats. 

De kosten voor een jaar zijn € 120,00. Je ontvangt tevens voor dit bedrag een nieuwe blokfluit en al het lesmateriaal (een lesboek).

voor meer info stuur een mail naar :

info@mvjuliana.nl of jacqueline.verhofstad@gmail.com 

blokfluiters.jpeg
bottom of page